Κράτηση

Οδηγίες Χρήσης Συστήματος Κράτησης

Κλείστε ένα Ραντεβού με 3 κλικ.


1) Διαλέξτε τον Μήνα και τη Μέρα από το ημερολόγιο.

2) Στη λίστα κάτω από το ημερολόγιο διαλέξτε την ώρα που σας βολεύει.

3) Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας στα στοιχεία κράτησης. Στο πλαίσιο Email συμπληρώστε το email σας για να λάβετε την επιβεβαίωση κράτησης με όλα τα στοιχεία και την ώρα του ραντεβού. Στο πεδίο είδος συμπληρώστε τον τύπο κουρέματος ή ξυρίσματος που επιθυμείτε.

Εφόσον επιθυμείτε κούρεμα και ξύρισμα, κλείστε δύο συνεχόμενα ραντεβού, ένα για το κούρεμα και ένα για το ξύρισμα. Εφόσον επιθυμείτε κούρεμα και τριμάρισμα κλείστε ένα ραντεβού μόνο για το κούρεμα.

4) Εφόσον είστε σίγουροι πατήστε "Επιβεβαίωση Κράτησης". Για τροποποίηση ή ακύρωση του ραντεβού καλέστε στο 6939348441 ή στο 6955218336.

*Σημείωση - Δε χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, το τηλέφωνό σας και το email σας για προωθητικούς σκοπούς από εμάς ή από τρίτους. Δεν κοινοποιούμε σε κανέναν τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα ζητάμε μόνο για να έχουμε μαζί σας την επικοινωνία που αφορά το ραντεβού.* Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σημαντικό:

Η κράτηση έχει καταχωρηθεί μόνο εφόσον σας εμφανιστεί η σελίδα επιβεβαίωσης κράτησης ΚΑΙ λάβετε email στα εισερχόμενα ή στην ανεπιθήμητη αλληλογραφία (για χρήστες hotmail-outlook). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε εάν δεν είστε σίγουρος!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.